Takskjutport med fönster

Förutom möjligheten att ha dörr så kan man också välja takskjutport med fönster. Kanske önskar ni något av dem, eller båda och då går det att tillverka utefter ert behov. Takskjutport med fönster kan vara till exempel för att ge ett extra ljusinsläpp eller ur ett estetiskt perspektiv. Vad än syftet är så går det att utforma efter garage hemma, öppning i industrilokal eller annan verkstad. Det här är helt enkelt en fantastisk garageportslösning som kommer med många alternativ som går att anpassa utefter önskemål. Just eftersom ni som kund kan välja allt från om ni önskar fönster och eller dörr och vad för panel och finish den ska ha, så är vi trygga med att ni kommer bli nöjda med resultatet.

 

Takskjutport med dörr

När ni behöver en takskjutport med dörr så kan vårt team ta fram en design som fungerar för er. Det finns tillfällen man vill kunna ta sig in och ut ur lokalen utan att öppna hela porten och då kan det vara en bra lösning att sätta in en dörr i sin takskjutport. Polfendo tillverkar garageportar utefter måttbeställningar och om ni är osäkra på vad som kan vara bäst för er så hjälper vi er gärna att ta fram den bästa lösningen. Vårt mål är att leverera en oslagbar kombination av komfort och stil men också självklart av högsta kvalitet för att säkra en produkt som håller länge.

Garageport takskjutport – vi tillverkar det ni behöver!

Våra takskjutportar går att måttbeställa så att de passar ert hem, industri eller verkstad. En garageport i form av takskjutport är ett alternativ med många möjligheter. Det finns nämligen flera tillval så som olika typer av finish, extra tjock isolering och möjlighet att ha fönster och gångdörr. När man väljer takskjutport finns ett brett urval av olika paneler och färger så att den ska matcha ditt hem eller annan omgivning. Förutom en snygg estetik har den en bra värmeisolering som bidrar till att bibehålla lokalens värme eller kylning. Samtliga garageportar är CE-märkta för att kunna garantera våra kunder hållbara och säkra lösningar.

Kontaktformulär