Måttbeställda garageportar

Välkommen till oss! Polfendo erbjuder måttbeställda garageportar i olika utföranden för både industri, hem och verkstad och vi är måna om både kvalitet och estetik. Vi tillverkar våra produkter och lösningar utefter kundens beställning och har ett välutvecklat system för att minimera leveranstiden. När ni kontaktar Polfendo kan ni vara trygga med att alla våra garageportar är CE-märkta för både hållbarhet och säkerhet. Ni kan få era garageportar måttbeställda så att de passar där ni önskar.

Trygghet och komfort med garageport motor

När det handlar om komfort så hör idag en garageport med motor till självklar standard, men man vill också ha en hållbar och säker enhet och det kan vi garantera med högkvalitativa produkter från exempelvis Somfy och Kraftmaster. Förutom att du kan styra garageportens motor med strömbrytare i väggen eller via en knapp kan du även välja lösningar så fjärrkontroll, telefon eller kodlås – vad passar er bäst? Klicka vidare för att även läsa mer om våra takskjutportar och slagportar och tveka inte att höra av er till oss med era frågor och funderingar. Det går bra att ringa, skicka mail eller fyll enkelt i vårt kontaktformulär så återkopplar vi till er så fort vi kan.

 

Garage med rullport eller garageport med dörr?

Behöver ni en takskjutport till garage, en garageport med dörr eller har ni möjligtvis en företagslokal som ni behöver rulljalusi till? Tillsammans kan vi titta på den bästa lösningen för er och oavsett vilken produkt så strävar vi efter att den ska matcha både syfte och exteriör. På vår hemsida finner ni bilder på exempel ur vårt utbud och där finns beskrivning till samtliga alternativ. Det finns även olika lösningar på garageport motor för att automatisera exempelvis ditt rulljalusi, infartsgrind eller rullport. Rullportar och rulljalusier är tillverkade i aluminium så att de är säkrade från rostangrepp och de går att anpassa till öppningar enda upp till en sju meter bredd och sex meter höjd.

Kontaktformulär