Huvudsida > ETT SMART HUS

CLICKME, ETT SMART HUS

Ljusdimmer

Ljusdimmer

SÄTT PÅ, STÄNG AV OCH DIMRA 230V BELYSNINGEN VARIFRÅN DU VILL

DimmerBox är den första styranordningen i världen vilken ger dig möjlighet att sätta på, stänga av och reglera ljusstyrkan i den traditionella 230V belysningen, både glöd och LED-lampor. Systemet baserar på användning av smartmobiler och surfplattor så att du har ständigt koll på belysningen var du än befinner dig.

Med DimmerBox kan du kontrollera alla ljuskällor som är anpassade till att dimra (med både leading edge metoden och trailing edge metoden). Direkt från din mobilapparat väljer du vilken typ av lampa du vill styra och anordningen anpassar automatiskt sina inställningar för att säkerställa att den fungerar på ett optimalt och tryggt sätt.

Den integrerad soft-start funktionen gör att ljuset lysas stegvist och smidigt upp. Det är inte bara bekvämt men också smart – glödlampan får en längre livslängd (gäller ljuskällor med glödtråden).
DimmerBox ger dig möjlighet att anpassa ljusstyrkan enligt dina behöv och preferenser. Vad mer, anordningen är utrustad med timerfunktion (ljuset kan sakta skymma medan du faller i sömn, eller också lysa upp under en mörk vintermorgon).

Anordningen har även en smart säkring – i fall den upptäcker någon farlig händelse, direkt stänger den av den trasiga apparaten. När problemet redan är löst (du har till exempel bytt glödlampan) räcker det att bara trycka på rätt knapp på din smartmobil för att ”byta säkringen”.

En anordning är allt du behöver för att ha ständig koll på belysningen i ett rum. Om du lägger en anordning till, kan du slutligen styra belysningen i hela huset.

Anordningen krävs inga tillbehör i form av styrenheter, hub eller centrala enheter.

Genom att dämpa på ljusstyrkan tar vi hand om omgivningen men även sparar pengar. Om du använder 4 halogenlampor, 50W varje, och reducerar ljusstyrkan till halv under två och en halv timme, kan du spara ungefär 100 SEK årligen.

Med styranordningen DimmerBox kan du på ett enkelt sätt låtsas vara hemma – tänk bara på alla semestrar när du lämnar huset obevakat. DimmerBox hjälper dig skydda ditt hem.

Kontaktformulär