Huvudsida > ETT SMART HUS

CLICKME, ETT SMART HUS

Fjärrkontroller

Fjärrkontroller

STYR DINA ANORDNINGAR MED HJÄLP AV EN FJÄRRKONTROLL

μRemote är första fjärde generationens fjärrkontroll. Den ger dig möjlighet att styra varje anordning i ditt hem och din trädgård. Den konfigureras med en app och laddas som en smartmobil. Jättesmart, eller hur?

Med μRemote fjärrkontroll kan du ha kontroll över alla anordningar som baserar på μWiFi: portar, rulljalusier, belysning och andra elektriska apparater.

Fjärrkontrollen använder haptisk teknologi och tvåvägskommunikation, därför reagerar den och signalerar om kommandot blev utfört eller inte. Till exempel, du ser inte dina rulljalusier med du kan vara säker att de är stängda.

μRemote dan du ansluta till olika anordningar med hjälpa av samma app som används för att styra apparater i wBox.
μRemote använder också kryptografiska teknologier, såsom i bankverksamhet, vilka är fler gånger mer säkra än de populära lösningarna.

Om du råkar tappa fjärrkontrollen eller den stjäls, kan du stänga av den enkelt och fort.
μRemote låter sig laddas med den vanliga laddare, som du använder till din mobil.

Fjärrkontrollen uppdateras regelbundet. Producentens uppdateringar innehåller nya funktioner och förbättringar. Dessa är alltid gratis.

Fjärrkontrollen kommer i två olika versioner: Basic och Pro. Pro-versionen har ett elegant, metalliskt utförande, Basic-versionen kan du ha som extraexemplar, på grund av det lönsamma priset.

Kontaktformulär